Лидерът на НФСБ Валери Симеонов и народните представители от патриотичната

...
Лидерът на НФСБ Валери Симеонов и народните представители от патриотичната
Коментари Харесай

НФСБ сезира Цацаров за купуването на гласове

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов и народните представители от патриотичната групировка Валентин Касабов и Христиан Митев внесоха сигнал до основния прокурор Сотир Цацаров във връзка със сигнала им за всеобщо пазаруване на гласове.

Припомняме, че на среща сред депутатите от НФСБ, основния прокурор и вътрешния министър, бяха посочени над 15 случая от последните евроизбори, като са дадени съответни имена, адреси и схеми за разпространяване на суми против пазаруване на гласове за Движение за права и свободи.

Там се показва, че в село Бутан по данни на кмета е осъществено всеобщо пазаруване на гласове в интерес на Движение за права и свободи. Това е ставало в магазин за хранителни артикули, се показва в сигнала.

Посочват се и случаи за пазаруване на гласове в Дупница като са дадени съответните места и имена.

От НФСБ упорстват да се извърши инспекция в селата Малорад, Галиче, Бутан, Лесура, както и плевенското село Буковлък, защото по думите им там господства ромското население.

Лидерът на НФСБ и неговите сътрудници желаят инспекция на изнесените данни и формиране на наказателно произвеждане срещи отговорните лица. Те упорстват още и за огромна акция преди локалните избори, с цел да се ограничи влизане в политиката посредством пазаруване на гласове. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР