Лидерът на НФСБ и бивш заместник-премиер Валери Симеонов отправи тежки

...
Лидерът на НФСБ и бивш заместник-премиер Валери Симеонов отправи тежки
Коментари Харесай

Валери Симеонов: ДПС и ГЕРБ са в синхрон, купуват гласовете на едни същи места на еднакви цени!

Лидерът на НФСБ и някогашен заместник-премиер Валери Симеонов насочи тежки обвинявания за пазаруване на гласове към Движение за права и свободи и ГЕРБ. Той сподели лист на обитаеми места, където има изключителна интензивност на европейските избори в секциите в ромски махали. „ Където Движение за права и свободи са плащали по 40 лв., ГЕРБ – също по толкоз. Това приказва за синхрон “, съобщи той в предаването " Лице в лице " по bTV.

 

Валери Симеонов сподели също, че сега не е ясно кой тъкмо ръководи България. Има преориентация на „ огромната партия “ към Движение за права и свободи, разяснява той. „ С цялото ми почитание, господин Борисов не ръководи еднолично, а в коалиция “, сподели Симеонов. Причината за неговия извод е са измененията в закона за държавния бюджет, които касаят както Данък добавена стойност, по този начин и финансирането на партиите.

„ Партиите у нас ще се финансират по афганистански, а не по американски модел “, съобщи Симеонов. Той съобщи, че намаляването на дотациите ще докара до оцеляването единствено на няколко партии. „ Това се ГЕРБ и Движение за права и свободи. И Българска социалистическа партия, в случай че успее да си задържи „ кранчетата “ във компаниите, в които има въздействие “, съобщи водачът на НФСБ. Той изрично съобщи, че опозиционните и дребните партии няма да получат пари от бизнеса, тъй като всеки предприемач ще бъде унищожен от държавните институции, в случай че ги финансира.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР