Лидерът на най-малката партия в парламента Веселин Марешки изигра истински

...
Лидерът на най-малката партия в парламента Веселин Марешки изигра истински
Коментари Харесай

Пак цирк в парламента - този път с главен актьор Марешки

Лидерът на най-малката партия в Народното събрание Веселин Марешки изигра същински очерк в пленарна зала - за начало на днешното съвещание на Народното събрание, в което би трябвало да продължи гледането на второ четене на държавния бюджет за 2018 година.
От парламентарната естрада, водачът на " Воля " се възмути от двойния критерий, който се ползва в Народното събрание - че депутатът от Българска социалистическа партия проф. Иво Христов приказва по какъв начин 80% от българските жители са дебили и алената партия не гъква, а се приказва по какъв начин някогашният министър на културата и депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов споделил, че в България останали единствено хора, които " за клин за зеле не стават ", както и по какъв начин Слави Трифонов споделил в Лондон, че " целият интелектуален потенциал " се изнесъл от България. Затова цялата група на " Воля ", отпред с Марешки, си постави противогрипни маски , с цел да се пази от болестта на такова говорене, до момента в който дойдат превантивни медикаменти. А водачът на " Воля " подсети, че и Христов, и Рашидов още са депутати, а не би трябвало.
Г-н Марешки сподели, че " страната се ръководи от трите свине, тримата идиоти и тримата простаци ", подсети аленият народен представител Славчо Велков, като ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева помоли Велков да не прецизира кои са прасетата, идиотите и простаците. " Тук не им е пазара, не им е аптеката ", включи се и различен червен народен представител, Драгомир Стойнев.
Изказа се и Вежди Рашидов, който подсети, че се е извинил за думите си и помоли да му бъде простено.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР