Лидерът на националистическата БНС Боян Расате пак влезе в новините

...
Лидерът на националистическата БНС Боян Расате пак влезе в новините
Коментари Харесай

Боян Расате громи ДБ и ПП

Лидерът на националистическата БНС Боян Расате отново влезе в новините - този път поради изявление пред БНР в границите на избирателен спор, в който разгласи водачите на Демократична България и " Промяната " за комунистически отрочета. 

" Пак, не престават да ни ръководят комунисти и доносници от някогашната Държавна сигурност ", уверен е Расате. Той е на мнение, че само неговата партия, за разлика от Вътрешна македонска революционна организация и " Атака ", както и новосъздадената " Български напредък " на Стефан Янев, можела да подсигурява ръководство без мирис на тоталитаризъм. 

Расате съответно атакува водача на Демократична България Христо Иванов, който по думите му, бил откърмен с идеологията на комунизма. " Избирателите би трябвало да наблюдават доста деликатно биографиите, историята на претендентите за власт ", безапелационен е той. Националистът акцентира, че изразителност но " България на 3 морета " по никакъв начин не била в стила му. 

И предизвика слушателите на БНР, като съобщи, че през последните години освен умни и красиви са напуснали страната. А доказателството за това бил всеобщият избор на българите зад граница, дали своят вот за " чалга партията на Слави Трифонов " ИТН. 


ТЕМА преди 32 минути 216 преди 2 часа 176 преди 2 часа 2453
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР