Лидерът на мнозинството в Камарата на представителите Стив Скализ официално

...
Лидерът на мнозинството в Камарата на представителите Стив Скализ официално
Коментари Харесай

Конгресменът Стив Скализ е най-новият висш републиканец, който подкрепи Тръмп за президент

Лидерът на болшинството в Камарата на представителите Стив Скализ публично поддържа Доналд Тръмп за президент във вторник, последният върховен републикански представител, който поддържа някогашния президент.

Скализ (R-La.) се причисли към ръководителя на Камарата на представителите Майк Джонсън (R-La.) и ръководителя на конференцията на Камарата на републиканската партия Elise Stefanik (R-NY) в поддръжката на Тръмп, най-големият любимец за обезпечаване на републиканската номинация по-късно тази година.

„ Горд съм да поддържа Доналд Тръмп за президент през 2024 година и чакам с неспокойствие да работя с президента Тръмп и републиканската камара и Сената, с цел да се борим за тези фамилии, които се борят под тежестта на провалените политики на Байдън, “ Скалийз, 58, оповестено на X.

Републиканецът номер 2 в Камарата се оплаква от разрастващата се миграционна рецесия, високата инфлация и положението на енергетиката на Съединени американски щати при президента Байдън в изявление за Fox News Digital.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР