Лидерът на Милуоки Бъкс Янис Адетокумбо е един от малкото

...
Лидерът на Милуоки Бъкс Янис Адетокумбо е един от малкото
Коментари Харесай

Звездата на Милуоки няма достъп до баскетболно игрище

Лидерът на Милуоки Бъкс Янис Адетокумбо е един от дребното играчи в НБА, които не разполагат с игрище за баскетбол в дома си. Това съобщи самият той пред ESPN, като изясни, че сега не може да играе баскетбол.

" Аз нямам достъп до баскетболен панер. Доста играчи от НБА имат площадки в домовете си или нещо сходно, само че към този момент аз получавам единствено домашни треноровки. Велоергометър, бягаща пътека, подвигам тежести и всичко останало, с цел да остана във форма по този метод, само че не играя баскетбол ", съобщи Адетокумбо.

Тъй като всички клубове затвориха подготвителните си зали, треньорите на тимовете в НБА дават специфични инструкции за домашни тренировки на играчите, посредством които да поддържат форма през паузирания сезон.

" Осигуряват ни тренировки, които можем да вършим вкъщи, а също по този начин ни обезпечават и храна. Имат компания за кетъринг, която носи храна за нас и нашите фамилии "

STORY: Giannis not playing basketball; has no 'access to hoop' at home https://t.co/2l9YmC1M3U
— Eric Woodyard (@E_Woodyard) April 3, 2020 " Прекарване на време със фамилията е ужасно. По време на сезона нямаме опция да го вършим доста, само че в края на краищата знам, че на всички им липсва баскетбола. На всички в тима им липсва играта ", добави още Янис.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР