Лидерът на Маями Хийт Джими Бътлър даде своя коментар за

...
Лидерът на Маями Хийт Джими Бътлър даде своя коментар за
Коментари Харесай

Бътлър: Срещу Лейкърс трябва да си перфектен, ние не бяхме


Лидерът на Маями Хийт Джими Бътлър даде своя коментар за провалянето на тима му в мач №4 от Лос Анджелис Лейкърс. “Горещите” позволиха неприятна загуба в четвъртата среща сред двата отбора и към този момент са на една неверна стъпка от това да отпаднат от борбата за купата. Бътлър съобщи, че тимът му е позволил значими неточности в двете етапи на играта, които са коствали успеха на отбора му.

“Знаем, че би трябвало да се представяме по-добре и също по този начин знаем, че можем да го създадем. На някои моменти демонстрираме проблясъци, само че по-късно позволяваме значими неточности както в отбрана, по този начин и в офанзива, и посредством тях се побеждаваме сами. Винаги ще споделям, че сме доста добър тим, само че би трябвало да признаем, че е нужно да сме съвършени, с цел да ги победим. Е, довечера не бяхме ", показа крилото на Маями на конференцията след мача

“Антъни Дейвис е необикновен бранител ", похвали противника си Бътлър. " Той знае по какъв начин да ти попречи, знае по какъв начин да блокира изстрела ти. Но в тази ситуация аз просто би трябвало да включвам съотборниците си в нападенията. Трябват ни повече заслони, повече работа без топка. Това е нещо, от което би трябвало да се науча, тъй като желая да съм сигурен, че всеки от съотборниците ми ще е на добра позиция. От това зависят успехите, би трябвало да променим някои неща ", добави той.

“Ще продължим да се борим. Разочароващо е, когато се оправиш добре в отбрана и ги накараш да пропуснат, само че те вземат битка в нахлуване по-късно. Постоянно си приказваме за това, само че то просто се случва. Това бяха значими притежания в заключителните минути на последната част”, означи още някогашният състезател на Чикаго, Минесота и Филаделфия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР