Лидерът на Matchroom Boxing Еди Хърн е убеден, че Антъни

...
Лидерът на Matchroom Boxing Еди Хърн е убеден, че Антъни
Коментари Харесай

Еди Хърн: Ей Джей е длъжен да спечели следващия си мач

Лидерът на Matchroom Boxing Еди Хърн е уверен, че Антъни Джошуа би трябвало да завоюва идващия си мач. Британецът е в серия от 3 загуби в последните 5 мача и загуби купите си два пъти в този интервал. Последните му две срещи приключиха с провали от Олександър Усик. Според промоутърът, в случай че Ей Джей загуби в идващия си мач, кариерата му е завършила.

Именно по тази причина британеца е на път да се бие с по-лек противник. Спрягаха се имената на Дилиън Уайт, Дионтей Уайлдър, Джо Джойс, само че в последна сметка съперник ще бъде австралиеца Демзи Маккийн. Той е непобеден в кариерата си на кръга, само че не е от елитните имена в тежка категория.

" Ей Джей желае огромен мач през лятото и в това има смисъл. Може би против Дилиън Уайт. И двамата ще имат мачове през април, а след това може да създадат английски конфликт. Говорих с Дилиън и проектите са да опитаме да го организираме ", разгласи Хърн пред iFL TV.

" Представянето на Ей Джей във втория мач против Усик бе положително. Робърт свърши отлична работа. Той е един от най-хубавите треньори в света. Но Джошуа желае нещо друго в този момент. Ясно е, че всички желаеме Джошуа да се бие в големи мачове. Хората в този момент ме закачат и споделят, че мач с Маккийн не е задоволително добър. Аз нямам интерес да провеждам " дребни " мачове за Джошуа. Но двамата седнахме и си поговорихме. И аз му споделих, че в случай че загуби през април, кариерата му завършва ", добави Хърн.
 Усик към Фюри: Къде си, шкембак?
Усик към Фюри: Къде си, шкембак?

Така Усик отговори саркастично на Фюри, който го дефинира като " напомпан боксьор от междинна категория "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР