Лидерът на малцинството в Сената Мич Макконъл размаха риторично бяло

...
Лидерът на малцинството в Сената Мич Макконъл размаха риторично бяло
Коментари Харесай

Мич Макконъл признава, че двупартийният законопроект за границата на Сената няма „реален шанс“ да бъде приет

Лидерът на малцинството в Сената Мич Макконъл размаха риторично бяло знаме във вторник, признавайки, че двупартийният пакет за спомагателни разноски е жертван на неуспех по-малко от 48 часа след разкриването на текста му.

„ Говорителят [на Камарата на представителите] [Майк Джонсън] ни сподели много ясно, че това няма да стане закон “, 81-годишният гражданин на Кентъки искрено призна пред кореспонденти.

„ На мен и на множеството наши членове наподобява по този начин, като че ли нямаме действителен късмет тук да създадем закон “, добави Макконъл.

Лидерът на републиканците се преклони пред политическата действителност след двудневно неодобрение измежду консерваторите по отношение на мярката от 118 милиарда $ - с помощниците на Макконъл Стив Дейнс от Монтана и Джон Барасо от Уайоминг измежду изразилите съпротива от страна на Сената и управлението на Републиканската партия в Камарата на представителите, които непосредствено обявиха Понеделник, че приемането на законодателството би било „ загуба на време “.

Предложението,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР