Мич Макконъл безмилостно подвикваше по време на реч със скандирания „Пенсионирайте се!“

...
Лидерът на малцинството в Сената Мич Макконъл (R-KY) беше прекъсван
Коментари Харесай

Лидерът на малцинството в Сената Мич Макконъл (R-KY) беше прекъсван многократно от подигравки по време на реч за закуска в родния си щат Кентъки в събота, за това, което изглеждаше бъде цялостната му външност.

Докато Асошиейтед прес описва как Макконъл „пристигна при продължителни овации“ и „получи вълнуващо посрещане от верните на партито“, той също беше посрещнат с освирквания, докато каза на тълпата, че той и съпругата му Илейн са „наистина развълнувани да се завърнат“ на 143-тия годишен пикник във фермата „Сейнт Джером“, където се появиха почти 20 оратори от Демократическата и Републиканската партия. Пикникът традиционно бележи началото на есенния сезон на кампанията.

Макконъл изглежда понесе тежестта на гнева на тълпата с скандирания, включително „засрамете се“, „изхвърлете Мич“, „пенсионирайте се“ и „ загуби Сената“, кънтящи около пълната арена, докато той говореше. Макконъл, привидно необезпокояван, се включи, без да забележи враждебния прием. Асошиейтед прес цитира демократите като лидери на бунта на тълпата.

„Приятели, ще бъда честен, не е трудно за републиканците да изглеждат добре в наши дни“, можеше да се чуе Макконъл сред гръмогласни освирквания.

„Е, това е моята 28-ма Fancy Farm и искам да ви уверя, че не е последната ми,“ Макконъл добави. Коментарът изглежда потвърждава спекулациите, че той няма да се пенсионира скоро след неотдавнашни опасения около здравето му - най-вече след като лидерът на малцинството в Сената изглежда замръзна по средата на изречението, докато разговаряше с репортери миналата седмица. Това беше единственият намек, който той направи за скорошните си здравословни битки.

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР