Лидерът на малцинството в американския Сенат Мич Макконъл ще подкрепи

...
Лидерът на малцинството в американския Сенат Мич Макконъл ще подкрепи
Коментари Харесай

Макконъл подкрепя Тръмп за изборите през 2024 година

Лидерът на малцинството в американския Сенат Мич Макконъл ще поддържа Доналд Тръмп, в случай че някогашният президент завоюва републиканската номинация за президентските избори през 2024 година, сподели в четвъртък той пред Fox News. Вече има най-малко десетина видни републиканци, които възнамеряват да се кандидатират. Според него, идващите президентски избори са към момента надалеч и е рано да се приказва.
 Макконъл: Тръмп предизвика протеста в Капитолия
Макконъл: Тръмп предизвика протеста в Капитолия

Лидерът на републиканците в Сената: Тълпата бе хранена с неистини

Припомняме, че сред импийчмънт против експрезидента.

По-рано през февруари, Тръмп изля гнева си по адрес на водача на малцинството, като упрекна Макконъл за изгубеното болшинство на Републиканската партия в Сената на изборите през ноември 2020 година Той прикани републиканците да изберат нови водачи, които да извършват завета му. Според Тръмп " намусеният Мич " не е дипломиран за поста и в случай че републиканските сенатори останат с него, те няма да завоюват още веднъж. По думите му той в никакъв случай не прави това, което е належащо и е вярно за страната. Ще поддържа съперници на първичните избори, които ще прегърнат " Да създадем Америка още веднъж велика " и нашата политика " Америка преди всичко ". Искаме мощно управление, означи още Тръмп.
 Тръмп разгласи война на Макконъл
Тръмп разгласи война на Макконъл

Тръмп упрекна Макконъл за изгубеното болшинство на Републиканската партия в Сената

Преди това Макконъл нападна някогашния президент по време на тирада в Сената след оправдаването на Тръмп. Въпреки че гласоподава за , Макконъл съобщи, че Тръмп " на практика и морално " е виновен за . Сенаторът загатна, че Тръмп може да бъде съден за ролята си, въпреки че бе оневинен от Сената.

Словесната война сред двамата може да се придвижи и на първичните избори в Републиканската партия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР