Лидерът на Лудогорец - Марселиньо увери, че би искал да

...
Лидерът на Лудогорец - Марселиньо увери, че би искал да
Коментари Харесай

Марселиньо е категоричен къде иска да завърши кариерата си

Лидерът на Лудогорец - Марселиньо увери, че би желал да приключи кариерата си в разградския клуб. Той също по този начин е оптимист, че България има всички нужни качества, с цел да се класира на Евро 2020.

" Много ясно, че ми липсва футболът. Това е моят живот. 15 години са ми свързани с него. Искам всичко с този вирус да завърши по допустимо най-бързия метод. Тренирам малко. От другата седмица към този момент ще е по-силово, тъй като към този момент има почти концепция по кое време може да се завърнем към естествени занимания. Няма да се промени нищо в мен. Надявам се, че може да се класираме на Европейско. Има късмет. Ако Дерменджиев ме извика, бих оказал помощ на тима. Преди паузата за ковид бях в добра форма ".

" Искам да завърша кариерата си в Лудогорец. Вече 9 години съм тук. Много съм благополучен в България. Спечелил съм доста неща. Има всички нужни условия, с цел да приключа кариерата си тук. Като свърши сезона ще забележим. През тази седмица се чака решението на УЕФА и тогава ще се върна в Лудогорец. Бих желал да се завърна към края на април ", съобщи плеймейкърът пред Българска национална телевизия 1.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР