Лидерът на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс ще играе на

...
Лидерът на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс ще играе на
Коментари Харесай

ЛеБрон Джеймс има повече участия на Финалите от цели 27 отбора


Лидерът на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс ще играе на Финалите на НБА за десети път в своята кариера. 35-годишният деец записва свръхестествен “трипъл-дабъл” от 36 точки, 16 битки и 10 асистенции в петия мач сред “езерняците” и Денвър Нъгетс и по този метод донесе 32-ра купа на конференцията в богатата витрина на калифорнийци.

38 PTS, 16 REB, 10 AST
27th playoff triple-double
16 4th quarter points' triple-double and late game take over propel the to the presented by YouTube TV!
— NBA (@NBA)
Още по-невероятен е фактът, че Джеймс към този момент има повече участия на Финалите, в сравнение с цели 27 организации в Националната Баскетболна Асоциация. Лидерът на “езерняците” подмина деветте класирания на Финали на Филаделфия Севънти Сиксърс и остана само зад Голдън Стейт Уориърс (11 участия), Бостън Селтикс (21) и Лос Анджелис Лейкърс (31).

LeBron James has more Finals appearances than 27 current NBA franchises.
— StatMuse (@statmuse)
ЛеБрон ще се опита да завоюва купа №4 в кариерата си. За последно “Краля” победи с трофея “Лари О’Брайън” през 2016-а, когато тогавашният му клуб Кливланд Кавалиърс направи именит поврат от 1-3 до 4-3 над Голдън Стейт и сграбчи своя първи трофей в историята си. Съперник на Джеймс и Лейкърс на тазгодишните Финали ще е спечелилия от серията сред Бостън и Маями, където резултатът е 3-2 в интерес на “горещите”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР