Лидерът на лейбъристите в Обединеното кралство Кийр Стармър каза, че

...
Лидерът на лейбъристите в Обединеното кралство Кийр Стармър каза, че
Коментари Харесай

Стармър в редовни разговори с Блеър, докато подготвя лейбъристите за власт

Лидерът на лейбъристите в Обединеното кралство Кийр Стармър сподели, че беседва с Тони Блеър „ доста “, с цел да черпи от опита си от подготовката за власт през 1997 година

Г-н Стармър сподели, че е разговарял както с господин Блеър, по този начин и с Гордън Браун за техния опит при прекосяване от съпротива към държавно управление.

Той сподели, че е било „ в действителност потребно “ да чуе от фигури на Новите лейбъристи за това по какъв начин те бяха подготвени преди свлачището през 1997 година

Лидерът на лейбъристите сподели на Джереми Вайн от Channel 5: „ Говоря доста с Тони за интервала тъкмо преди '97, тъй като явно ми е доста забавно да приказвам с хора, които са спечелили избори и са създали партия от съпротива в държавното управление.

„ В Лейбъристката партия сме правили това единствено три пъти. Направихме го през 1945 година с (Клемънт) Атли, направихме го през 1964 година с (Харолд) Уилсън и го направихме през 97 година с Тони Блеър. Така че диалогът с Тони и Гордън за това беше в действителност потребен.

„ Не става въпрос толкоз з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР