Лидерът на лейбъристите сър Кийр Стармър разкритикува както ФА, така

...
Лидерът на лейбъристите сър Кийр Стармър разкритикува както ФА, така
Коментари Харесай

Кийр Стармър настоява екипите на Англия да бъдат направени по-евтини, тъй като той удря при смяната на фланелката

Лидерът на лейбъристите сър Кийр Стармър разкритикува както ФА, по този начин и Nike за смяната на знамето на Свети Георги на гърба на новата домакинска лента на Англия също като зашеметяващата цена на оборудването.

Трите лъва показаха новите си екипи за домакинство и посещение по-рано тази седмица преди Европейското състезание през лятото, само че известието пристигна с известна степен на реакция. Производителите на комплекти са премахнали нормалния червен и бял кръст на яката и вместо това са го заменили с тъмносини, сини и лилави линии.

За да добавите засегнатост към пострадването на тези недоволни почитатели, в случай че някой към момента желае да купи комплектът няма да е на ниска цена. Автентичните версии на тениската са на цена от £124,99 за възрастни и зашеметяващите £119,99 за деца, до момента в който репликите са на £84,99 за възрастни и £64,99 за деца.

Говорейки за промяната на флага и впечатляващата цена, Стармър сподели в политическото шоу на The Sun Never Mind the Ballots, че истинското знаме на Свети Г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР