Лидерът на КНДР Ким Чен-ун свикa рядък конгрес на управляващата

...
Лидерът на КНДР Ким Чен-ун свикa рядък конгрес на управляващата
Коментари Харесай

Ким Чен-ун свика конгрес за януари за новата петилетка

Лидерът на КНДР Ким Чен-ун свикa необичаен конгрес на ръководещата Корейска работническа партия за януари. На конгреса той ще подчертава върху " слабостите " и ще показа нов петгодишен проект за държавно развиване , осведоми Агенция Франс Прес.
 Боб Удуърд с нова книга за Тръмп и
Боб Удуърд с нова книга за Тръмп и " любовните писма " с Ким Чен-ун

Първо беше боязън, а в този момент яд

Ким разгласи новината на среща на Централния комитет на партията. Той " оцени достиженията и минусите " от последния конгрес през 2016 година

Осведомителната организация отбелязва, че Пхенян е посочил необикновена неприкритост. Срещата на Централния комитет е заключила, че осъществяването на " задачите за възстановяване на националната стопанска система са съществено забавени " и виталният стандарт не е бил " удивително " усъвършенстван.

Ким акцентира, че е имало непредвидени и неизбежни провокации в разнообразни сфери и във връзка с обстановката в района.
 Ким Чен-ун: Ядреното въздържане е съдбоносно
Ким Чен-ун: Ядреното въздържане е съдбоносно

С коментара си Ким Чен-ун алармира още един път, че няма да се откаже от арсенала си

Според анализатори Ким Чен-ун неслучайно е избрал конгресът да се организира през януари , защото е в интервала, когато спечелилият на президентските избори в Съединени американски щати през ноември ще встъпи в служба. Ходът на водач на КНДР е за да се схване като сигнал, т.е. Северна Корея споделя на Съединени американски щати, че този, който победи на изборите, би трябвало да форсира напъните за реализиране на съглашение.

Има 36-годишен период сред VI-ия и VII-ия Конгрес на Корейската работническа партия, който обгръща цялото ръководство на Ким Чен Ир, бащата на Ким Чен-ун.

Настоящият водач на КНДР също прикани за " постоянно събиране на конгреса на Партията " - сигнал, че Пхенян евентуално ще организира тези срещи по-често в бъдеще.
 Ким Чен-ун уважи починалите в Корейската война
Ким Чен-ун уважи починалите в Корейската война

Инициатива на Пхенян
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР