Лидерът на КНДР Ким Чен-ун организира среща на политическите инструктори

...
Лидерът на КНДР Ким Чен-ун организира среща на политическите инструктори
Коментари Харесай

Ким Чен-ун събра политическите лидери на армията



Лидерът на КНДР Ким Чен-ун провежда среща на политическите инструктори на Корейската национална войска в Пхенян, оповестява централната телеграфна организация на страната, представена от ТАСС.

Отбелязва се, че младшите офицери, които правят политическа активност в звената на армията на равнище рота, идват в столицата на КНДР.

Според организацията, водачът на КНДР в речта си пред военните дава висока оценка за развиването на въоръжените сили и военните каузи в националната република през последните пет години.

" Постигнати са явни триумфи са в укрепването на цялата войска на равнище ротни звена, което е трамплин за подсилване и развиване на националната войска в непобедими, отборни и могъщи въоръжени сили ", се споделя в изказването.

Според организацията, Ким Чен-ун е изразил убеденост, че срещата на политическите водачи ще бъде " нов крайъгълен камък в укрепването на армията , като поредно се въплъщават концепциите и линията на партията , която дава приоритет на ротите в сходство с неоходимостта от развиване на революцията ".
 Северна Корея готви изстрелване на ракета или спътник
Северна Корея готви изстрелване на ракета или спътник

КНДР евентуално тества Съединени американски щати след договарянията в Ханой с цел да получи по-добра договорка

Агенцията не оповестява броя на участниците в срещата, само че нейният мащаб може да се реши по броя на военните камиони по улиците на Пхенян, които транспортират военнослужещите на мястото на срещата.

Според оценки на сътрудник на ТАСС са употребявани към 400 транспортни средства , които могат да транспортират повече от 10 хиляди души . Предишната среща на политическите инструктори от армията на КНДР от този мащаб е извършена в Пхенян през 2013 година

Наблюдателите означават, че изявлението на Ким Чен-ун на срещата на политическите инструктори в армията е първото обществено появяване на водача на Северна Корея след визитата му на изборна секция по време на парламентарните избори на 10 март .
 Ким Чен Ун уволни фотографа си, снимал го от доста близо
Ким Чен Ун уволни фотографа си, снимал го от доста близо

Инцидент в деня на изборите…
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР