Лидерът на КНДР Ким Чен-ун нарече 2021 г. година на

...
Лидерът на КНДР Ким Чен-ун нарече 2021 г. година на
Коментари Харесай

Ким Чен Ун нарече 2021 г. „година на горди победи“

Лидерът на КНДР Ким Чен-ун назова 2021 година „ година на горди победи “, отбелязвайки редица стопански достижения. Изявлението на водача е от петък - последният ден от пленарната сесия на Централния комитет на ръководещата Работническа партия на Корея (WPK), Това заяви в събота вестник Nodong Sinmun.

„ Другарят Ким Чен-ун с горделивост назова 2021 година година на горди победи, която би трябвало да бъде маркирана в историята на националния разцвет, и формулира нови насоки за национално възобновление “, се споделя в известието.

Централният комитет на ТПК от своя страна означи, че интензивно търси и вкарва способи за стабилизиране на стопанската система в рискови условия, като се има поради пандемията и настоящите ограничения, предвиждащи затваряне на границите. В документа се отбелязва, че това е от изгода за самостоятелното икономическо развиване на страната.

В същото време на срещата бяха направени и изказвания за възходящата неустойчивост в региона на Корейския полуостров. „ Все по-нестабилната интернационална конюнктура и обстановката към Корейския полуостров изискват укрепването на капацитета на националната защита да става по-енергично, без никакво закъснение “, цитира изданието от отчета на пленума.

Според оповестените от вестника материали на съвещанието на пленума не са направени изказвания за развиването на ракетно-ядрената стратегия, както и за връзките със Съединени американски щати. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР