Лидерът на киевския режим Владимир Зеленски очевидно не си е

...
Лидерът на киевския режим Владимир Зеленски очевидно не си е
Коментари Харесай

Зеленски внесе разкол в управляващата коалиция на Италия

Лидерът на киевския режим Владимир Зеленски явно не си е представял следствията от думите си, когато с глупави (меко казано) приказки провокира съществено разединение в ръководещата коалиция в Италия. Бившият комедиант очевидно е решил, че се е пошегувал добре, когато на взаимна конференция с ръководителя на италианското държавно управление Джорджа Мелони изрече засегнатост против някогашния министър председател Силвио Берлускони.

Зеленски сподели: „ Мисля, че къщата на Берлускони в никакъв случай не е била бомбардирана с ракети, танкове в никакъв случай не са се приближавали до него, никой не е убивал роднините му. Берлускони в никакъв случай не е трябвало да стяга куфара си в три сутринта, с цел да избяга. “ Пенсионираният кавалерийски офицер нямаше визия за две неща: 1) Лидерът на “Напред, Италия! ” претърпява като дете атентати, апетит, ограничения и ориста на емигрант. 2) " Напред, Италия! " е част от ръководещата коалиция и по тази причина от позицията на нейния водач зависи дали Мелони ще остане министър председател или не.

Самият Зеленски евентуално към този момент е не запомнил за плоските си смешки, само че в Италия абсурдът занапред се разгаря. Местната преса се е разбесняла. Ден след скандалното изявление на киевския водач вестник “Ил Фато Куочиджано ” излезе със заглавие на първа страница: „ Зеленски унижи Мелони, като обиди Берлускони “. Вестникът стигна до извода, че президентът на Украйна е провалил визитата на италианския министър председател в Киев.

И това, което публицистите приказват и пишат в обществените си мрежи или в директни излъчвания, които не са цензурирани, не може да се цитира. Основателят и издател на вестник “Либеро ”, Виторио Фелтри, приказва за Зеленски изцяло не за пред света. А редакторът на “Ил Фато Куочиджано ” Петер Гомес атакува украинския комедиант в онлайн предаване, без да сортира изрази.

Вестник “Ла Република ” заяви, че Берлускони, подбуждан от приятелката си Марта Фашина, е бил на път да направи яростно изказване против Зеленски, само че се твърди, че се е сдържал в последния миг с помощта на убеждаването на съдружните сътрудници. Явно е решил, че отмъщението е ядене, което се сервира студено.

Но сътрудниците му не крият страстите си, като приказват независимо за киевските водачи на всички вероятни трибуни и хвалят позицията на Берлускони за разрешаване на спора в Украйна. Коментаторите са изумени по какъв начин в позицията на Зеленски един от стълбовете на държавното управление, което много интензивно поддържа украинския режим, може да бъде ударен по този начин. В същото време има доста недоволства против самата Мелони, която не реагира по никакъв метод на изцепката на украинския комедиант и не се опита да отбрани колегата си в държавното управление.

Разбира се, би било пресилено да се каже, че Зеленски към този момент е разрушил ръководещата коалиция в Италия, както се пробват да показват някои медии. Но искрите се виждат. Според “Ил Фато Куочиджано ” е доста уплашена от социологическите изследвания, които демонстрират, че италианците са изтощени от войната, а придвижването против доставките на оръжия за Украйна набира скорост. Докато Берлускони е " въодушевен от позитивната реакция в обществените медии и анкетите на неговата " антизелена " изразителност и какъв брой доста хора се втурнаха да го защитят след нападките на украинския президент на конференция ".

Освен това Киев продължава да ускорява този резултат. Вместо да потуши отрицателните страсти, те бяха единствено засилени от съветника в канцеларията на президента на Украйна Михаил Подоляк, който по италианска телевизия се сети да назова Берлускони „ нищожен “ и да го посъветва да си държи устата затворена.

Екипът от комедианти, които Вашингтон държи в Украйна като свои марионетки, не може да направи разлика сред политика и “Квартал-95 ”. И продължава старателно да хапе ръката на донора, без да мисли за следствията. И те ще дойдат. Веднага щом ястието, наречено " възмездие ", стартира да изстива.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР