Лидерът на ИТН Слави Трифонов коментира на страницата си във

...
Лидерът на ИТН Слави Трифонов коментира на страницата си във
Коментари Харесай

Трифонов: Подигравката с българската история и памет е една от причините да падне правителството на Петков

Лидерът на Има Такъв Народ Слави Трифонов разяснява на страницата си във Facebook изявлението на северномакедонският външен министър Буяр Османи за резултата от договарянията с България за рухване на ветото за започване на договаряния от страна на РСМ за влизане в Европейски Съюз.
Ето думите на шоумена:

Пред телевизия “Сител ” северномакедонският външен министър Буяр Османи е декларирал следното:
“Изходът от договарянията с България завърши с 3 на 1 за нас. Ние запазихме езика, започнахме договаряния за участие в Европейски Съюз и оставихме историческите въпроси отвън пътната карта. България получи смяна на Конституцията някъде по средата на процеса - след започването на договарянията. Поради тази причина считам, че това бе един добър компромис “.
За този резултат - 3:1 за Северна Македония, в българския парламент гласоподаваха “Продължаваме смяната ”, ГЕРБ, Движение за права и свободи, “Демократична България ”, а Българска социалистическа партия йезуитски се въздържа.
“Има подобен народ ” гласоподава “против ”.
P.s. Не забравяйте, че подигравката с българската история и памет и отводът незабавно да бъдат предпазени правата на българите в Северна Македония, а не някъде в далечното бъдеще, е една от аргументите, поради които падна държавното управление на Кирил Петков.

Бел.ред.

Убеден съм, че в случай че влязат в Народното събрание, депутатите от Има Такъв Народ ще се борят за президентска република по този начин сърцато и безрезервно, както в предходните три Народното събрание се бориха за мажоритарна изборна система.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР