Лидерът на ИТН Слави Трифонов излезе с позиция по повод

...
Лидерът на ИТН Слави Трифонов излезе с позиция по повод
Коментари Харесай

Със сериозно забавяне: Слави Трифонов с позиция за кризата Русия-Украйна – застрашена е европейската сигурност

Лидерът на Има Такъв Народ Слави Трифонов излезе с позиция във връзка рецесията Русия-Украйна. След повече от 15 часа той установи, че България е част от НАТО и Европейски Съюз, а при по този начин създалата се обстановка сме длъжни да сме предан член.

Ето какво написа Трифонов:

Нещата са кристално ясни. Ние сме част от НАТО и Европейски Съюз и в по този начин създалата се обстановка е обикновено, естествено и наложително да бъдем предан и предсказуем член на НАТО и Европейски Съюз. Иначе, съгласете се - за какво сме част от тези съюзи? А да не би да се срамим, че сме част от Европейски Съюз, учреден въз основата на основни полезности като независимост, права на индивида, тъждество, взаимност, народна власт, господство на закона, ценене на човешкото достолепие? Да не би да се срамим, че сме част от най-големия военнополитически съюз в света НАТО, основан след Втората международна война, с цел да подсигурява сигурността на всяка страна-членка? Съзнавам, че през последните години България беше ръководена от хора, които козируваха на всички места и направиха всичко допустимо да не бъдем пълновръстен, заслужен и горделив член на тези съюзи. Да потъпкваме тези полезности. Да сме дребни и унизени. Искаме ли да си останем такива или желаеме да бъдем почтени - това са разновидностите. Аз избирам достолепието и по тази причина ще кажа следното:

Териториалните искания на Руската федерация към Украйна опонират на всички интернационалните правила, правила и закони и заплашват европейската сигурност, в това число и нашата. И по тази причина е необходим обединен и безапелационен отговор от страна на всички държави-членки на Европейски Съюз и НАТО.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР