Лидерът на ИТН Слави Трифонов излезе с поредния си коментар

...
Лидерът на ИТН Слави Трифонов излезе с поредния си коментар
Коментари Харесай

Седящият коментар на Слави за Бойко и Кирил

Лидерът на Има Такъв Народ Слави Трифонов излезе с следващия си коментар от диванчето в обществените мрежи във връзка изявленията на Бойко Борисов и Кирил Петков с коридорите на Народното събрание.

ПП-ДБ оповестиха, че няма да влязат в пленарна зала и упрекнаха ГЕРБ, че образува " плаващи болшинства ". От своя страна водачът на ГЕРБ Бойко Борисов уточни, че няма подписано съглашение и това, че законопроектите на партията му са по-добри и получават поддръжка, не е проблем.

Ето какво написа Трифонов в персоналния си фейсбук профил:

Управляващата коалиция Политическа партия и Демократична България дадоха брифинг в Парламента, на който оповестиха, че няма да влязат в пленарна зала, тъй като нещо не били удовлетворени от съдружния си сътрудник ГЕРБ-СДС. И звучаха заплашително.

Това е все едно да плашиш комшиите, че няма да се прибереш у вас. Аз не съм чувал ръководеща партия по света да не желае да влиза в Народното събрание. На брифинга се изрекоха тези страшни хора Кирил Петков и Христо Иванов. Аз персонално доста се изплаших и разбрах, че има нещо доста по-страшно от това да си злобен - това да си глупав…
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР