Лидерът на ИТН предизвика вълна от коментари с публикацията си

...
Лидерът на ИТН предизвика вълна от коментари с публикацията си
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Няма проблем, всички ще крадем“

Лидерът на Има Такъв Народ провокира вълна от мнения с обявата си през днешния ден. 

Ето какво разгласи Трифонов във фейсбук:

С обява във Фейсбук Слави Трифонов изказа подозрения около дерогацията на " Лукойл ", която провокира остри полемики в политическото пространство. Ето какво разяснява той:

" Вчера, в едно телевизионно предаване, Делян Добрев, някогашен министър на енергетиката от ГЕРБ, се случи следното, изтъквам: „ По жълтите павета се носи един слух за 5 милиона евро за всеки един месец, в който продължава дерогацията “. Край на цитата.

Тоест, разбирайте, всеки месец, „ Лукойл “ дава 5 милиона евро рушвет на хора от държавното управление, защото държавното управление е от хора от жълтите павета и тези 5 милиона евро са причината дерогацията за съветския нефт в България да продължава.

Това го твърди народен представител от ГЕРБ и някогашен министър на енергетиката. Логично е той да има информация по въпроса.

И какво би трябвало да се случи в една естествена страна?

Прокуратурата би трябвало през днешния ден сутринта към този момент да го е разпитала и в случай че има истина в неговите подмятания, към този момент да е арестувала хората от държавното управление или от ръководещите, които взимат подкупи, както и хората, които им ги дават.

Но това е в естествените страни. В България, ръководена от „ сглобка “ и „ некоалиция “, се случи следното. Управляващите от ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи се събраха през днешния ден сутринта и се схванаха. Дерогацията продължава - „ няма проблем, всички ще крадем “. Тоест, очевидно всички ще взимат от тия 5 милиона евро. Аз не знам кое е истина и кое не е. И няма нито една държавна институция в България, която да проверява, изследва и откри каква е истината и какво в действителност се случва. Сега и да разправям, че това е тъжно, омерзително и унизително, като цяло ще е правилно, само че в действителност няма никакво значение ".

В края на обявата си Слави Трифонов пуска видео с изявление на Асен Василев:

" И за доказателство ще ви пусна едно видео, от предаването „ Панорама “, излъчено предходната година. След като го изгледате най-вероятно ще ви се доповръща, само че к‘во да се прави. В такава страна живеем ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР