Лидерът на ИТН отговори с категорично не на въпрос би

...
Лидерът на ИТН отговори с категорично не на въпрос би
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Кирил Петков е лъжец, който си вярва, по подобие на Жорж Ганчев!

Лидерът на Има Такъв Народ отговори с изрично " не " на въпрос би ли приел коалиция след изборите с ГЕРБ

" Кирил Петков, с който съм разговарял доста пъти, е измамник, който си има вяра, по сходство на Жорж Ганчев. Той сподели, че аз съм му се обадил по телефона и съм му споделил - да ми запазиш моя милиард, или нещо такова. Асен Василев пък е измамник, който те гледа в очите и те лъже, само че очевидно знае, че лъже. Докато Кирил Петков, до момента в който изрича лъжата, след секунди към този момент има вяра, че това е истина ".

Това сподели водачът на " ИТН " Слави Трифонов в живо предаване от читалище, наречено  " Жива връзка " по партийната телевизия 7/8, във връзка злощастния избирателен спор по bTV. Той отговаряше на зрителски въпроси, написа вестник.

И отговори с изрично " не " на въпрос би ли приел коалиция след изборите с ГЕРБ.

Той хвърли стрели към водачите на Българска социалистическа партия и " Демократична България " Корнелия Нинова и Христо Иванов - " аз имам какво да работя, в случай че не съм политиката, а те? Хората си имат терзания, аз нямам ".

" Ние сме част от военния съюз НАТО и това е прелестно. И би трябвало да носим отговорност, като оказваме помощ на Украйна с каквото можем ", добави Трифонов на въпрос от публиката в читалището.

И натърти, че самодейността за референдум дали България да стане президентска република е " най-важното, което може да даде опция на целия този безпорядък, който съществува ".

Очаквайте детайлности!
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР