Лидерът на Имат такъв народ Слави Трифонов атакува ГЕРБ, след

...
Лидерът на Имат такъв народ Слави Трифонов атакува ГЕРБ, след
Коментари Харесай

Слави Трифонов: ГЕРБ много ги боли, защото вече няма да я има тяхната ЦИК

Лидерът на " Имат подобен народ " Слави Трифонов нападна ГЕРБ, откакто през днешния ден те обявиха на конференция, че са единствената партия, която не е имала информация за плануваните от президента съвещания за назначение на нова Централна изборна комисия (ЦИК) на 5-и май. С измененията в Изборния кодекс, признати незабавно от новия парламент, това към този момент ще става с процедура от президента, която от партията на Бойко Борисов оповестиха за съмнителна и неразбираема. Според тях задачата е на предварителните избори да завоюват партии, близки до Румен Радев, а наесен самият той - втори мандат.

Реакцията на Трифонов още веднъж пристигна във Facebook. Ето какво написа той в профила си в обществената мрежа:

" Боли ги ГЕРБ. Много ги боли. Две конференции през днешния ден. Сутринта - една на вожда на ГЕРБ, единствено за избрани медии, а следобяд втора - за всички медии.

Защото болката е огромна. Малка болежка - една конференция. Голяма болежка - две конференции.

А болката е толкоз огромна, тъй като към този момент няма да има онази ЦИК. Тяхната ЦИК.

Овладяна Централна изборна комисия, която извършва всяка тяхна политическа поръчка . Например, да унищожават видеонаблюдението или пък да не глобяват някогашния министър-председател Бойко Борисов, който непрестанно използваше държавния запас, с цел да пропагандира за личната си партия. Което е безусловно нарушаване на закона - видно за всички, само че не и за тяхната ЦИК.

Разбирам желанието на ГЕРБ да изкарат Изборния закон като нещо, което не е положително. Само че не е по този начин - всички българи в България и по света ще могат да гласоподават свободно , глупавите ограничавания за българите в чужбина към този момент няма да ги има.

Ще има и видеонаблюдение, с цел да може всеки да вижда какво се случва.

И несъмнено, повода за днешната болежка на ГЕРБ - ЦИК ще е друга. Друга ще е - да. За да има правила и свободно изложение, споделям всичко това в международния ден на свободата на словото. И защото свободата на словото в България е цъфнала, та е вързала, въпреки всичко ние сме на 112-о място, новият Изборен закон е едно положително начало. Както споделя мъдрият български народ: " Никой не може да спре гората да се разлиства " .

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР