Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов за пореден път

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов за пореден път
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Кирил Петков и Асен Василев наистина са шарлатани

Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов за следващ път нападна някогашните си съдружници от " Продължаваме промяната " Кирил Петков и Асен Василев, като ги назова остарели шарлатани и изясни, че в актуалния език тази дума значи " невежи хора, които се вършат на знаещи. Мошеници, измамници, лъжци ".

В поддръжка на изказванието си, оповестено в просторен пост в персоналния му профил във Facebook, Трифонов привежда няколко образеца. Първият от тях е прекратената социална поръчка за покупка на медицински хеликоптери.

" Като един остарял самозванец Кирил Петков извади всевъзможни театрални, рекламни трикове, с цел да изясни предизборно по всички малките екрани по какъв начин България, с помощта на " Продължаваме промяната ", най-сетне ще има медицински хеликоптери. Да, само че договорката за хеликоптерите се провали, тъй като е направена неспособно от невежи хора, които се вършат на знаещи. Шарлатани ", безапелационен бе водачът на Има Такъв Народ.

Трифонов напомня и случая с двойното поданство на някогашния министър председател.

" За да стане министър на стопанската система в служебния кабинет на Стефан Янев, Кирил Петков е излъгал, че няма двойно поданство - българско и канадско, подал е погрешна декларация и е нарушил тежко Конституцията. Тоест - измамил е, с цел да реализира персоналните си упоритости да стане министър. Мошеник, самозванец ", добави той.

Според Слави Трифонов, съпредседателят на Политическа партия е излъгал и по време на скандалния ефирен избирателен спор по bTV, когато вместо Венко Сабрутев в студиото се появи Кирил Петков.

" Та в този избирателен спор, Кирил Петков още веднъж извади театралните, рекламни трикове, в тази ситуация - за печелене на гласове, и произнесе брутална неистина по мой адрес. Той сподели, че аз съм му се обадил по телефона и съм му споделил нещо за, изтъквам - " моя милиард ". Кирил Петков е необикновен тип самозванец - до момента в който изрича лъжата, след секунди към този момент има вяра, че това е истина. А тя истината е елементарно доказуема - Кирил Петков говореше за съответен интервал, в който аз съм му се обадил за " моя милиард ". В тоя съответен миг аз от дълго време го бях изтрил от телефонния си справочник, тъй като ми беше станало ясно, че е самозванец. Нищо не можеше да ме убеди да подвигна телефона на Кирил Петков, в това число и медиаторството на огромния политик Христо Петров. Камо ли пък да му приказвам за " мой милиард " по телефона ", изясни Слави Трифонов.

Той дава образци и за някогашния финансов министър Асен Василев, като твърди, че някогашният финансов министър лъже, че е осъдил Тошко Йорданов за клюка.

" Само че истината е напълно друга - Тошко Йорданов нищо не е платил на Асен Василев, и Асен Василев не е спечелил никакво дело за клюка против Тошко Йорданов. Делото даже още не е почнало и това може да го ревизира всеки. И в този момент ми кажете - какъв човек може да бъде Асен Василев, с изключение на несравним измамник и самозванец? ", заключи водачът на Има Такъв Народ. 

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР