Лидерът на Има такъв народ“ Слави Трифонов води съдебни дела

...
Лидерът на Има такъв народ“ Слави Трифонов води съдебни дела
Коментари Харесай

Слави Трифонов съди Радостин Василев за 50 000 лева

Лидерът на „ ИТН “ Слави Трифонов води правосъдни каузи против някогашния министър председател Кирил Петков и някогашния министър на спорта Радостин Василев, който самият той направи народен представител.
Прочетете още
Регистрите на Софийски градски съд демонстрират, че Трифонов е завел непълен иск за 50 000 лв. против Василев. В момента Василев е народен представител от „ Продължаваме промяната “, откакто през лятото той и още няколко души се отделиха от Има Такъв Народ. В новата си роля той громи някогашния си партиен лидер и громи от парламентарната трибуна служебният кабинет. Трифонов твърди, че е набеден и афектиран от изявление на някогашния състезателен министър Василев: “Мафията проби Има Такъв Народ “ по време на конференция, написа Zashtoto.

Малко преди този момент Трифонов завел иск за 50 000 лв. в Софийски градски съд и против някогашния министър-председател Кирил Петков. Повод са думи на Петков „ мафия “, „ подмолни играчи “ и „ завзета страна “ по време на брифинг по адрес на тогавашните си съдружни сътрудници Има Такъв Народ.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР