Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов тържествено обяви с

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов тържествено обяви с
Коментари Харесай

Слави Трифонов тържествено обяви, че вече ще декларира имуществото си

Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов тържествено разгласи с пост в обществените мрежи, че ще подаде имуществената си декларация пред КПКОНПИ тази година. През миналите две години, макар че по закон бе задължен да го прави като народен представител (2021 г.) и водач на партия, получаваща държавна дотация (2021 и 2022 г.), това не се случваше.

Законът споделя, че при неподаване в период на декларация, в случай че това не се дължи на аргументи, за които лицето не дава отговор, би трябвало да стартира инспекция на КПКОНПИ за приходите . До този миг КПКОНПИ не е предоставяло информация дали против Трифонов тече или е имало такава инспекция, както и какъв е резултатът от нея.

Днес Трифонов декларира, че е платил санкциите си за това нарушаване.

Излага и основанията, заради които не е подавал декларацията си - опит да резервира персоналния си живот, да не дава мотив за сеир и да задоволява жълто любознание . Освен това водачът на Има Такъв Народ декларира: " Но не съм бил прав, тъй като законът важи за всички . " Декларира и че всичко, което има, е направено безусловно законноу безусловно доказуемо и то " пред вашите очи ".
 Има Такъв Народ се активизират с подписи за референдум и за изборите
Има Такъв Народ се активизират с подписи за референдум и за изборите

Явяват се на идните предварителни избори самостоятелно
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР