Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов публикува втора част

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов публикува втора част
Коментари Харесай

Слави Трифонов спрял да разговаря с Кирил Петков, след като нарекъл Каримански леке

Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов разгласява втора част от изявлението си в предаването " Нещо персонално " по телевизия 7/8. Пред водещия диалога Тошко Йорданов, Трифонов довърши описа си за това по какъв начин е реагирал пред някогашния министър председател, когато съдружните сътрудници били сложени пред приключен факт с ареста на Бойко Борисов.

" Последния път, когато разговарях с Кирил Петков, той ме включи на спикер ", сподели Трифонов, който посочи, че в стаята са били Христо Иванов и Корнелия Нинова, само че са мълчали от самото начало. " И аз споделих - не ви ли е неловко, не ви ли е позор, че Кирил Петков не ни осведоми предваритилно, не разиска с нас, а ни подцени, арестува Бойко Борисов и ние разбрахме, откакто се беше случило останалата част от малкия екран?! Не се ли чувствате неловко, че за подобен значим проблем, който може да касае ориста на цялата коалиция, нас не ни питат ", попитал Трифонов.

" Не получих никакъв отговор, имаше безусловно безмълвие. Аз по този начин и не разбрах, че са били в тази стая. Може би са били мухи или дребни розови колибри, които пърхат в близост, само че не приказват ", продължи Трифонов по адрес на лидерката на Българска социалистическа партия и на ръководителя на " Да, България ".

След това Кирил Петков изключил спикера и предпочел диалогът да продължи единствено сред двамата. Темата била изборът на шеф на Българска народна банка, която беше първата, скарала Има Такъв Народ с Политическа партия поради отхвърлянето на тхната кандидатура Любомир Каримански. Трифонов разкри, че Петков е нарекъл Каримански " петно ". " И аз споделих, че човек, който квалифицира, няма доводи. И споделих, че той за финален път беседва с мен ", добави водачът на Има Такъв Народ.

Слави Трифонов продължи монолога си с разсъждения по тематиката " за какво аз провокирам такава неприязън и благосклонност, несъмнено ". " Ако не ти харесва музиката, която върша, може просто да не я слушаш ", сподели той и добави, че същото е годно за телевизионно предаване, което не харесваш - просто не го гледаш. Защо провокирам такива прочувствени излияния, които провокират ненавист. Да се стига до това, че аз съм опростачил нацията, които ги споделят умни хора, които почитам, и ми е доста забавно за какво предизивиквам такива страсти. Много си задавах този въпрос - за какво има такава мощна злост у някои хора. Ако не харесваш тв предаване, не го гледаш, в случай че не харесваш музика, не я слушаш ", продължи Трифонов.

Той обрисува и държанието на хората от Политическа партия и Демократична България и техните последователи, като направи обзор от отношението им към неговите песни до влизането му в политиката.

" Това са хора, които си мислят, че са повече от тебе, те са по-умни, по-красиви, по-образовани, ти си един презрян селянин, който се занимава с гнусна музика или с гнусна политика, и единствено им мътиш прелестната бистра вода, в която те са солта на земята. Там са се появили, те са изникнали от реброто на господ, а пък ти лоен, противен, низък селянин, по какъв начин не можеш да изчезнеш ", разяснява Трифонов.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР