Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов публикува видео в

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов публикува видео в
Коментари Харесай

Слави Трифонов отговори на актуалните въпроси от последните 2 седмици

Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов разгласява видео в профила си във Facebook, озаглавено " Отговори на настоящите въпроси от последните 2 седмици ", в което просторно разяснява политическите събития, случили се преди и откакто президентът Румен Радев връчи мандат за сформиране на държавно управление на неговата партия.

Ето какво съобщи Трифонов:

За връзката през Facebook и неналичието му в общественото пространство

В продължение на повече от 20 години всеки ден съм бил по малкия екран. Това е бил част от моя професионален статут и в този момент се любувам на опцията да не участвам толкоз в общественото пространство. Мога да си правя работата и без да участвам. Това ми е извънредно неприятно, а клюки за мен е имало откогато съм във въпросното обществено пространство. Повечето от тях са неприятни. Аз не се демонстрирам, тъй като изпитвам невъобразимо облекчение да не се демонстрирам. Не можеш един куп неща да правиш като естествените хора.

А слуховете за моята гибел са мощно пресилени, както е споделил Марк Твен. С моите родственици се слушам всеки ден, а те са чули всичко гнусно за мен. А и по какъв начин ще се чуват с мен всеки ден, а аз ще съм починал.

За отдръпването на първия проектокабинет

Изтеглянето на Николай Василев, като претендент за министър председател на " ИТН " не беше уязвимост. Искам да кажа, че той е един извънредно заслужен човек с доста качества. Когато ние взехме решение чисто практично да подходим към това по какъв начин ще наподобява един кабинет, взехме решение да се обърнем към него. Тогава открих, че той е един доста сръчен и почтен човек. Дълго време работихме с него на база това, че имаме идентични визии за това по какъв начин би трябвало да наподобяват участниците в един български кабинет - да са експерти и да имат сериозна подготовка, като обучение и качества. Доста време работихме с Николай Василев и сега, когато обявихме проектокабинет, в публичното пространство изненадващо за мен настана една незадоволеност от това претендент за министър председател да е човек, който е имал нещо общо с властта.

За " Демократична България "

Христо Иванов и " Демократична България " започнаха да споделят, че единствено тъй като в държавното управление е взело участие Движение за права и свободи, Николай Василев е Движение за права и свободи. По същата логичност можем да кажем, че Христо Иванов е ГЕРБ , тъй като той взе участие в държавното управление на Бойко Борисов като министър. И на въпроса " Защо мислиш по този начин? ", той не можа да даде отговор. Но в последна сметка се сътвори едно напрежение за два дни, само че по-късно Николай Василев даде една конференция, на която отговори на всички въпроси и те млъкнаха. Оттеглихме го, тъй като се сътвори едно усещане, че има връзка с нещо остаряло, което не е задоволително честно. Има и други хора, които имат качества да поемат тази виновна роля.

Но аз знам какво желаят ( " Демократична България " - бел.ред). Те желаят постове, макар че настояват, че не желаят.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР