Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов публикува коментар във

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов публикува коментар във
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Обвиняват ИТН в задкулисни договорки, но явно договорките ги бяха направили други

Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов разгласява коментар във фейсбук страницата си по отношение на гласуването в Народното събрание за гуверньор на Българска народна банка, в което претендентът на партията му Любомир Каримански не получи поддръжка.

" Днес Любомир Каримански трябваше да бъде определен за шеф на Българска народна банка с гласовете на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Нали такива бяха внушенията? А в действителност какво стана? Любомир Каримански не беше определен с гласовете на ГЕРБ и Движение за права и свободи и шеф на Българска народна банка остана Димитър Радев, определен с гласовете на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Честито! 
Между другото, гледах деликатно дебата в Народно събрание, в случай че изобщо това можеше да се назова спор. И през всичките над 3 часа не чух нито един мотив за какво Любомир Каримански не би трябвало да е шеф на Българска народна банка. Нито един! 
А нали сме парламентарна република и нали по тази причина е процедурата - да се води полемика в параламента и да се сблъскат отзиви “за ” и “против ”. Аз причини “против ” Любомир Каримански не чух, дори чух единствено хвалебствени думи. Но видях гласове “против ” Любомир Каримански. Много гласове. Странна работа. Думи и дейности се разминаха и нямаше никаква корелация. 
Обвиняват “Има подобен народ ” в подмолни сделки, само че очевидно сделките ги бяха създали други. 
Благодаря на Любомир Каримански - заслужен и самоуверен мъж. Той завоюва, тъй като уроците, които научаваме в живота си, са едни от най-големите триумфи в него ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР