Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов потвърди появилата се

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов потвърди появилата се
Коментари Харесай

Слави Трифонов потвърди: парламентарната група на ИТН се разцепва


Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов удостовери появилата се по-рано информация, че парламентарната му група ще се разцепи и част от нея ще поддържа водачите на " Продължаваме промяната " Кирил Петков и Асен Василев.

Лидерът на Има Такъв Народ Слави Трифонов

Лидерът на " ИТН " (ИТН) заяви, че разполага с информация, съгласно която парламентарната му група ще се разцепи и част от нея ще поддържа водачите на " Продължаваме промяната " (ПП) Кирил Петков и Асен Василев. в профила си във Facebook.

" Не е нужно да съм гадателка "

" Най-вероятно са купени с пари и постове. То ще се види и кой какъв ще стане ", написа.
Редакцията предлага
В обявата си във Facebook написа и това: " Не е нужно да съм гадателка, с цел да позная, че те ще изговорят купища неистини и измислици (...), единствено и единствено да оправдаят постъпката си и да успокоят гузната си съвест ". А към края водачът на Има Такъв Народ твърди, че за него " властта може да не е самоцел, само че за други очевидно е ".

Между седем и осем депутати?

Още преди обявата на Слави Трифонов се появи информация, че сред седем и осем депутати от ще поддържат Петков и Василев и няма да последват Трифонов в решението му да напусне ръководещата коалиция. Това бе доказано и от изявление на депутата от " Продължаваме промяната " Атанас Михнев.
Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР