Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов обяви в профила

...
Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов обяви в профила
Коментари Харесай

Трифонов обяви кога е бил избран новият кандидат за премиер на Има такъв народ

Лидерът на „ ИТН “ Слави Трифонов разгласи в профила си във Facebook по кое време в е бил определен новият претендент за министър председател на политическата партия.

"Тъй като виждам, че се спекулира по кое време тъкмо е определен претендентът за министър-председател на “Има подобен народ”, т.е. бил е различен, а господин Пламен Николов е определен в последния миг, аз ще ви кажа тайминга. Защото, както се досещате, имам информация от първо лице. Кандидатурата на господин Пламен Николов беше определена преди две седмици. Всичко останало са спекулации, измислици и журналистически догадки ", написа Трифонов.

По-рано Пламен Николов беше запитан по кое време е получил поканата за поста. "Когато беше належащо - в конституционния период ", гласеше отговорът му.

Само ден след изборите на 11 юли, водачът на партията „ ИТН “ Слави Трифонов предложи новият министър председател на страната да бъде Николай Василев. Няколко дни по-късно Трифонов разгласи, че отдръпва номинацията на Николай Василев с мотив, че "върху него се е изля голяма мръсотия ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР