Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов обяви днес предложението

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов обяви днес предложението
Коментари Харесай

Коя е Теодора Генчовска - предложението на Слави Трифонов за министър на отбраната

Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов разгласи през днешния ден предлагането на партията си за състав на Министерския съвет. " ИТН " ще поеме отговорността за ръководството, ще вземе мандата за сформиране на държавно управление и ще предложи на Народното събрание конструкция и състав на кабинета, разгласи Трифонов в изказване, предавано по телевизия 7/8.

За министър на защитата е препоръчана Теодора Генчовска - специалист по защита и въоръжени сили. Възпитаник на Военната академия, тя е минала и през редица спомагателни квалификации в Германия, Италия, Англия и Съединени американски щати.

Професионалната й кариера започва в Генералния щаб на Българската войска.

Последователно минава през всички равнища, достигайки до шеф на отдел НАТО и Европейски Съюз в Министерство на защитата. Участвала е в български делегации на Срещите на върха на НАТО в Турция, Уелс, Полша и Белгия. Говори два езика. На 52 години.

Правителството на Има Такъв Народ е формирано от специалисти и то ще има съответни цели пред себе си с допустимо най-кратък период за осъществяване, разгласи Слави Трифонов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР