Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов обяви, че ще

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов обяви, че ще
Коментари Харесай

`Не съм бил прав, законът важи за всички: Слави Трифонов е платил глобите си и обеща да подаде имуществена декларация

Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов разгласи, че ще подаде имуществената си декларация - нещо, което той отхвърляше да направи месеци наред. И беше подложен на критика, че нарушава закона, макар че изрази подготвеност да си заплати санкцията.

" Опитах се, доколкото мога, да запазя персоналния си живот и по тази причина не подадох имуществена декларация. Въпреки че всичко, което владея, е направено безусловно законно и безусловно доказуемо и то пред вашите очи ", написа Трифонов във Facebook.

" Направих това, тъй като не желаех да давам мотив за сеир и да удовлетворявам жълто любознание. Но не съм бил прав, тъй като законът важи за всички ", призна с днешна дата водачът на Има Такъв Народ.

" Аз си платих санкциите за това нарушаване и в този момент ще подам имуществената си декларация пред КПКОНПИ в законоустановения период ", дава обещание още Трифонов единствено ден откакто президентът насрочи нови избори на 2 април и единствено ден откакто Има Такъв Народ разгласи подписка за референдум за президентска република.
https://www.facebook.com/STTrifonov/posts/pfbid02s4f7DDJXmXthff179c4bXMxYZNWHEcYyG4TDfJdF161URNoKDBXNwCzsp2wEGymXl
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР