Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов обяви, че има

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов обяви, че има
Коментари Харесай

"Ти на - мене, аз - на тебе": Слави каза как се разпределят постовете в държавата

Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов разгласи, че има сделка сред ГЕРБ, Политическа партия и Движение за права и свободи за избора на ново управление на Българската национална банка.

Според него шеф на Българска народна банка ще остане досегашният шеф Димитър Радев, който е претендент на ГЕРБ за нов мандат на поста. Според водача на Има Такъв Народ за подуправители ще бъдат назначени Андрей Гюров от " Продължаваме промяната " и Петър Чобанов от Движение за права и свободи, ", против което ГЕРБ ще получат гласовете на Движение за права и свободи и ППДБ като поддръжка за техния претендент ".

Ето какво написа Трифонов в формалния си профил във Facebook:

" Сега ще ви кажа по какъв начин се разпределят значимите постове в страната. Договорката, извинете, сглобката е следната – началник на Българска народна банка ще си остане Димитър Радев, това е кандидатурата на ГЕРБ, а подуправители ще бъдат Андрей Гюров от Продължаваме Промяната и Петър Чобанов от Движение за права и свободи, против което ГЕРБ ще получат гласовете на Движение за права и свободи и ППДБ като поддръжка за техния претендент. Тоест, както споделя мъдрият български народ, “танто ” за “танто ”. Едното “танто ”- Димитър Радев против другото “танто ” – Гюров и Чобанов.

Защо ли е по този начин? Ами тъй като по този начин стават нещата. Ти - на мене, аз - на тебе. Само дето “ти - на мене, аз - на тебе ” го вършат тези, дето се ненавиждаха. ГЕРБ и Движение за права и свободи против Продължаваме Промяната и Демократична България. Извинете. ГЕРБ и Движение за права и свободи дружно с Продължаваме Промяната и Демократична България.
Това коалиция ли е? Не. Това е гнусна, цинична, отвратителна, омерзителна сглобка. Сглобка в името на парите и властта.

Какво става, бе Политическа партия, нали щяхте да търсите хора с качества, а не партийни приятели? Нали щяхте да разграждате модела ГЕРБ-ДПС? Нали сте се нарекли Продължаваме Промяната. Каква смяна, бе? Вие сте, едно към едно, същите. И тъй като, ненапълно ви познавам, ще ви кажа, че съгласно мен, вие сте по-алчни, по-нагли и за жалост, по-некомпетентни от тия, поради които се самосъздадохте. Тоест, с цел да съм явен, разликата сред вас и ГЕРБ и Движение за права и свободи е, че вие сте по-зле.

Тъжно, само че факт. А дали съм прав? Ще стане ясно. Но аз ще продължа да ви осветявам. Дали се казваш Кирил Петков, Асен Василев, Бойко Борисов, Лорер, жена му на Лорер, чичо му на Лорер, цялата му рода на Лорер… няма значение.

Аз по тази причина съм там - с цел да сте на ярко! ", написа Трифонов в обществените мрежи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР