Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов обвини премиера Кирил

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов обвини премиера Кирил
Коментари Харесай

Слави Трифонов обвини премиера в национално предателство -

Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов упрекна премиера Кирил Петков в национално изменничество и изясни за какво е изтеглил министрите си от кабинета.

Малко след чуването на неговия министър на външните работи Теодора Генчовска в Народното събрание шоуменът-политик честити Видовден на българите от фейсбук профила си. 

На съвещанието на Народно събрание е станало ясно, че Петков е взел участие интензивно в диалози с непознати дипломати с една-единствена цел - национално изменничество, и разгласи, че не може да взе участие в сходен сюжет.

Ето какво написа Слави Трифонов във фейсбук:

Днес имаше съвещание на Народното събрание.

На него лъсна голата истина.

Истината, че министър-председателят на България е взел участие интензивно в диалози с непознати дипломати с една единствена цел – НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО.

ПРЕДАТЕЛСТВО СПРЯМО БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!

Обещавал е да вдигнем ветото над Република Северна Македония за започване на договаряния за влизане в Европейския съюз до края на председателството на Франция през месец юни. При това - без Северна Македония да е изпълнила българските условия. Нещо повече – посредством своя успореден „ външен министър “ Весела Чернева, е била направена рамкова позиция-проект, която ревизира българската национална позиция. В тази позорна редакция Кирил Петков и Весела Чернева са планували отстъпки във връзка с правата на българите в Северна Македония, както и отстъпки по българската позиция за така наречен „ македонски език “.

Днес стана ясно за какво напуснах обединението и изтеглих министрите на „ ИТН “.

Говорете ми отново за Българска народна банка, за Министерство на регионалното развитие, за „ Капитан Андреево “ и за още куп неистини, за които се сетите.

Това е истината - аз не мога да вземам участие в национално изменничество.

Честит Видовден.



Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР