Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов направи първия си

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов направи първия си
Коментари Харесай

Слави Трифонов след вота: На всички, които злорадстват, ще кажа - всичко тепърва предстои

Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов направи първия си коментар за резултатите от предварителните парламентарни избори. Това стана съвсем 24 часа, след като излязоха първите данни и към час, откакто Централната изборна комисия публично оповести, че след обработка на 100 % от протоколите партията на телевизионния водещ остава отвън 48-то Народно заседание.

" ИТН " е под чертата, откакто получи поддръжката на 3.83% от гласоподавателите или 96 065 гласа.

" На всички, които ни поддържат, и на всички, които злорадстват, ще кажа единствено: Всичко занапред следва ", безапелационен бе той.

В типичния си сбит жанр, Трифонов благодари на гласоподавателите на Има Такъв Народ за доверието.

" Най-ценният подарък, който един човек може да направи на различен човек е да му се довери. Доверието е скъп подарък. Важен подарък. Най-важният подарък. На всички, които гласоподаваха за " ИТН " и ни се довериха - благодаря от мое име и от името на моите сътрудници. Благодаря ви най-искрено за най-ценния подарък, който ни направихте. Благодаря ви за вашето доверие. Оценявам го безапелационно и съм ви длъжен безгранично ", написа той.

Лидерът на Има Такъв Народ изрече признателност и на хората, които са работили по предизборната акция, като ги разказа като " воини ".

" Благодаря и на всички вас, които в тази акция работихте отдадено с мозъка си и с качествата си за " ИТН ". Благодаря ви! Вие сте същински воини! И на всички, които ни поддържат, и на всички, които злорадстват, ще кажа единствено: Всичко занапред следва ", заключи Трифонов.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР