Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов направи остър коментар

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов направи остър коментар
Коментари Харесай

Слави с остър коментар на срещата ГЕРБ - Продължаваме промяната

Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов направи изострен коментар във връзка диалозите сред ГЕРБ и Политическа партия, които се организираха през днешния ден.

" Гледах срещата сред ГЕРБ и " Продължаваме промяната ” и неизвестно за какво се сетих за този популярен филм " Опасен сексапил ”, в който скандираха: " Сго-дих-ме се!… Сго-дих-ме се! ”. Само че това е един от най-хубавите български филми, които съм гледал, а това, което гледах сутринта, е едно от най-отвратителните, унизителни, лицемерни и позорни неща, които съм виждал ", написа Трифонов във фейсбук.

Знам, че употребявам доста тежки думи, само че посредством тази среща Кирил Петков и Асен Василев плюха на над 200 дни митинги. И на кого му пука? Журналистите кудкудякаха, медиите пригласяха, а аз си показах какво щеше да стане, в случай че " ИТН ” бяха създали среща с ГЕРБ - нещо, което можехме да създадем три пъти, само че не го направихме. И тези, които ме упрекваха, че съм " мафия ”, в действителност са кандидат-мафията, която си направи среща с мафията. Знам, че " ползата клати феса ”, само че в тази ситуация " фесът ” клати всички.

Дали ще има държавно управление или избори не знам, само че знам, че хората в последна сметка ще осъзнаят, че те са господари на политиците и ще трансформират системата.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР