Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов написа пост във

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов написа пост във
Коментари Харесай

Слави скочи на "Промяната" и БСП

Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов написа пост във Facebook, в който упреква " Продължаваме Промяната ", че са откраднали изборите. Към обявата си той прибавя и видео с изявление на депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски.

Ето и целия му пост:

" Вижте това видео. В него депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски упреква досегашните си съдружни сътрудници от “Продължаваме смяната ” и “Демократична България ”, че са откраднали изборите. Нали чувате добре? Обвинява ги, че са откраднали изборите!

По думите на Свиленски, Кирил Петков е отишъл при него и му е споделил, изтъквам: “Оттеглете закона и ще Ви дам кодовете (на машините). ”

Това наподобява като някакъв подбив, само че в действителност е извънредно скандално. Защото някогашният министър председател е предложил на процедура незаконна договорка - да разреши на Българска социалистическа партия да манипулират машините, в случай че се откажат от хартиените бюлетини.

Склонен съм да имам вяра, че Кирил Петков в действителност е споделил това. Вие познавате Кирил Петков единствено от тв приемника и в действителност не го познавате. Но аз го познавам. Неговата визия за власт е безспорната власт. Познавайки добре натюрела му, той може да си е фантазирал, че има безспорна власт и че може да държи и да се разпорежда с кодовете на машините за гласоподаване. А може в действителност да е имал такава власт и дружно с Асен Василев да са се разпореждали с кодовете. Все отново Асен Василев има прочут опит с кодове.

Едно е несъмнено - това е величествен скандал. Защото Кирил Петков, “Продължаваме смяната ” и “Демократична България ” могат и са манипулирали резултатите от изборите посредством машинния избор. Не го споделям аз, споделят го депутати от Българска социалистическа партия, които единствено допреди няколко месеца за Кирил Петков бяха “почтени ” и той искаше да продължи да ръководи с тях, тъй като са “почтени ”.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР