Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов написа дълъг пост

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов написа дълъг пост
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Такива като тези не съм виждал. Идва огромен проблем

Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов написа дълъг пост във Facebook:

" Няма проблем. Много неща съм видял през по този начин наречения преход. Сигурно, тъй като когато той настъпи, аз бях на 20 години и с неспокойствие и пристрастеност, като всички като мен, чаках всичко бързо да се промени и ние бързо да заживеем в една съвременна просперираща и свободна страна.

Далеч от комунизма и това извънредно неразбирателство, което управляваше хората и техните ориси. За страдание. Но изобщо не стана по този начин. За страдание. Всякакви хора опитаха, качвайки се на кормилото на властта и отново управляваха нашия живот и ориси, единствено че не отговорно, морално и качествено, а крадливо, подло и некадърно… за жалост.

От Жан Виденов, през Иван Костов, та до Бойко Борисов. Но такива като тези, които сега управляват… е такива не съм виждал. Толкова некадърни, аморални и нагли… е такива не съм виждал. За тях няма проблем. И за тия медии и хора в общественото пространство, които ги поддържат, и за тях няма проблем.

Излязоха записи, в които те ясно демонстрираха, какъв брой са аморални, алчни и нагли… няма проблем. Ма лъгали били… няма проблем. Били основани, с цел да унищожат модела “Борисов ", пък в този момент създали коалиция с Борисов… няма проблем. Твърдели, че Движение за права и свободи са техен зложелател, пък в този момент с наслада одобряват поддръжката на Движение за права и свободи и ги питат за всичко… няма проблем. Алексей Петров взел участие в основаването на правителството… няма проблем.

Не можело да заплащат по инхаус процедури, пък в този момент заплащат и то с 30% повече… няма проблем. Завряха публицистите в една кочина, в някогашния партиен дом… няма проблем. Мога да не преставам, само че по този начин или другояче за ПП-ДБ и за ГЕРБ, и за Движение за права и свободи - няма проблем. Дали това ви натъжава, не знам. Няма проблем. Най-вероятно ще трансформират националния празник, само че какво пък толкова… няма проблем.

Аз ще ви кажа от къде ще пристигна казусът. Проблемът ще пристигна от там, че те са некадърни, самовлюбени и се мислят за огромна работа. Така наподобява нелепостта. А когато глупави хора ръководят страната, резултатите постоянно са трагични. Либерализацията на цените за тока за елементарния консуматор неизбежно ще докара до голямо нарастване на цените за ток за всички.

Проблемите, които към този момент сътвориха на Нефтохим и компликациите пред съветския нефт, които към този момент сътвориха неизбежно ще доведат до увеличение на цените на бензина. А увеличението на цените на тока и на бензина ще доведат до увеличението на цените на всичко.

И тогава към този момент ще има проблем. Когато имах опция, ги стопирах. Не единствено не съм трансформирал мнението си, а съм безусловно сигурен, че тези хора, които сега ръководят страната, би трябвало незабавно да се махнат и в никакъв случай да не се допират до власт, тъй като казусът са те. Всъщност, те са огромен проблем. Оставка "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР