Лидерът на Има такъв народ“ Слави Трифонов, който е водач

...
Лидерът на Има такъв народ“ Слави Трифонов, който е водач
Коментари Харесай

Трифонов: Христо Иванов и Мая Манолова са по-малкото зло

Лидерът на „ ИТН “ Слави Трифонов , който е лидер на листите във Варна и Стара Загора, над час и половина дава отговор на въпроси на българи във Фейсбук.

Попитан с кого би направил коалиция, в случай че влезе в Народното събрание, Трифонов изясни, че сега може да се избира от „ по-лошо и по-малко неприятно “.  Според него в тази ситуация „ по-малко неприятно “ са „ Демократична България “ и обединението на Мая Манолова и „ Отровното трио “ – „ Изправи се! Мутри сън! “ . Той съобщи изрично, че би отказал да се коалира с ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.

По отношение на президентските избори, които ще се проведат през есента, Трифонов  загатна, че   би подкрепил кандидатурата на президента Румен Радев . „ В огромна част от държанието си президентът се държи доста почтено, изрича огромна част от мнението, което имат множеството хора. И не инцидентно е най-харесваният политик. Мисля, че това, от което се опасяват най-вече хора, е да има служебно държавното управление и президентът да прави идващите президентски или парламентарни избори “, уточни той.

Телевизионният водещ изясни, че в случай че влезе в ръководството на страната, ще „ ремонтира “ Изборния кодекс, който дефинира като „ противен “ . Той подлага на критика това, че сега законодателството лимитира разкриването на изборни секции в чужбина.

Той акцентира, че  не желае малкия екран му „ 7/8 “ да бъде партийна  и изясни, че ще направи всичко допустимо да разделя нещата, в случай че влезе в Народното събрание. „ Да забележим кaквo щe ce cлучи нa избoритe и пocлe щe рeшa дaли дa прoдължa дa вoдя прeдaвaнe “, уточни водачът на „ ИТН “.

Трифонов неколкократно подлага на критика предизборните диспути по малките екрани  и изясни, че ще продължи да беседва с хората посредством своята страница във Фейсбук.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР