Лидерът на Има такъв народ“ Слави Трифонов коментира проектобюджета за

...
Лидерът на Има такъв народ“ Слави Трифонов коментира проектобюджета за
Коментари Харесай

Слави унижи Асен Василев: Смята другите за по-нисша класа! Глухар, не е влюбен в женска, а в…

Лидерът на „ ИТН “ Слави Трифонов разяснява проектобюджета за идната година, направен от финансовия министър Асен Василев.
Ето какво написа той в профила си във Facebook:
Проектобюджетът на Асен Василев получава рецензии от всички страни:
че е зависещ на 3 процентовия недостиг, че му куца приходно-разходната част, че поради този бюджет ще изтеглим още милиарди задължения.
Специалисти, некоалиционни сътрудници, професионалисти… Всички приказват, дори крещят, в ушите на Асен Василев, нима ги чуе.
Като осведомен с фауната на България, ще ви кажа за едно прелестно животно – красиво, рядко, труднодостъпно. Нарича се глухар. А за какво се назовава глухар? Защото, когато пее любовната си ария, с която притегля женските (тъй като приказваме за мъжкия глухар), той по този начин се напъва, че стопира да чува. Не чува нищо. Може да гръмнеш до него с пушка и той няма да чуе. Заради любовта, любовта е огромна мощ.
Асен Василев е глухар – извинете, като глухар. Само че не е влюбен в женска, а е влюбен в себе си. Такива хора като него доста се обичат, мислят за себе си, че са велики. Никога не са отговорни, считат другите за по-нисша класа и по тази причина са нездравословни. Особено, когато имат власт.
За N-ти път ще ви кажа, че Асен Василев, присъдружните му политици и изобщо такива като него, в никакъв случай не трябва да се допират до власт, камо ли да вършат бюджета на цяла страна.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР