Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов излезе със страшно

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов излезе със страшно
Коментари Харесай

Слави си каза́: Аз съм един мафиот, арестувайте ме

Лидерът на ИТН Слави Трифонов излезе със ужасно самопризнание и по едно и също време с това - словесно кроше от обществената мрежа фейсбук, ориентиран против Министерство на вътрешните работи шефа Бойко Рашков, готвен за ръководител на КПКОНПИ.

" Искам да си призная, да бъда почтен и брутално прям - аз съм мафиот. Такава е истината. Участвал съм пред очите ви в няколко мафиотски организации - “Ку-ку”, “Каналето”, “Хъшове”, “Шоуто на Слави”.

Вие сте очевидци на мръсните пари, които взимах по замърсен метод от Българска национална телевизия, от телевизия “7 дни”, от bTV, а сега взимам от себе си. Това последното е върхът на корупцията - аз съм мафиот, който самичък си заплаща, тъй като самичък се изнудва и самичък рекетира себе си. Правя това самопризнание, тъй като прелестно осъзнах, че не мога да се скрия ", оригиналничи Трифонов в последното си фейсбук словоизлияние.

А думите му идват на фона на опасенията, изразени от негови някогашни сътрудници, че в действителност Дългия доста се страхувал Рашков да не оглави антикорупционния орган, с цел да не се разкрият далавери и схеми със личните му данъчни заявления и неплатени данъци.

" Затова се обръщам към вътрешния министър в оставка Бойко Рашков. Г-н министър в оставка, доказателства за това, че аз съм мафиот имат всички български жители, Google, Уикипедия, само че най-много министър-председателят в оставка Кирил Петков и представителят на кабинета Лена Бориславова:

Моля, извикайте на разпит посочените от мен лица, с цел да съберете доказателства и по-късно по смисъла на закона да дойдете и да ме арестувате.

Г-н министър в оставка, вие ще имате моите самопризнания, информациите от разпитите, които ще проведете, и най-логичното разследване на всичко това е да бъда задържан, наказан и вкаран в пандиза до края на жалкия си живот.

Защото господин Рашков, съгласете се, че и без да сте началник на КПКОНПИ, като министър на вътрешните работи имате задоволително власт да ме разкриете, арестувате и унищожите.
Г-н Рашков, аз не се майтапя, сериозен съм като некролог.

Не може непрестанно да има изказвания, че аз съм мафиот, а Вие да не вършиме нищо. Това стартира да става съмнително, ще вземат да ме обвинят във връзки с “Продължаваме промяната”. Затова ме арестувайте най-малко за 24 часа ", прикани Трифонов Рашков.
ТЕМА преди 5 часа 9089 преди 5 часа 1967 преди 6 часа 1336
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР