Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов говори в предаването

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов говори в предаването
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Получих смс от Кирил Петков във вечерта на ареста на Бойко Борисов

Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов приказва в предаването " Нещо персонално " по телевизия 7/8, където въпросите задава Тошко Йорданов. Той изясни, че Кирил Петков му е изпратил смс след ареста на водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

На въпрос за ареста на Бойко Борисов и какво се е случило в онази нощ, Трифонов съобщи: " По това време аз бях на ресторант, в който вървя да вечерям, защото ми е самотно да си сготвям у дома самичък. Дразни ме да мия чиниите ".

" Бях в този ресторант, в който нормално вечерям. Сам, защото там е скатано, за мен комфортно, няма доста хора. В момента, в който излизам, откривам, че към ресторанта е цялостно с полиция, което доста ме изненада. Моите сътрудници, с които поддържам връзка и вечерям, ги попитах защо става въпрос. Оказа се, че там, където вечерям, живее някогашният министър на финансите Влади Горанов. Казаха ми, че преди малко са съобщили по новните, че са арестували Бойко Борисов и ще арестуват Влади Горанов, Менда Стоянова. В момента, в който взех телефона си, видях, че съм получил известие от Кирил Петков. Не мога да го изтъквам по памет, само че беше: „ Арестувах Бойко Борисов, Влади Горанов и Менда Стоянова, Севделина Арнаудова ”, описа водачът на Има Такъв Народ. 

" Това беше, в малко известие. И аз като един естествен фен гледах какво се случва по малкия екран ", посочи Трифоов.

" Единственото, което касаеше толкоз значим проблем, който може да се отрази на всички съдружни сътрудници като ареста на Бойко Борисов, аз разбрах като смс, получен от Кирил Петков. Мисля, че същото е годно и за останалите съдружни сътрудници ", сподели още той.
https://www.facebook.com/STTrifonov/videos/1370952096768444/
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР