Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов е получил сумата

...
Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов е получил сумата
Коментари Харесай

Слави прибрал 8600 лева от АЕЦ Козлудуй за концерт

Лидерът на "Има подобен народ " Слави Трифонов е получил сумата от 8600 лв. от АЕЦ "Козлодуй " за организирането на концерт. Това е станало посредством компанията му "Седем-осми ", а събитието е било във връзка Деня на енергетиката (19 юни 2021г).

Данните са от информация за контракт, предоставена от премиера Кирил Петков след питане от депутата от ГЕРБ и някогашен министър на туризма Николина Ангелкова.

Тя е поискала информация за всички контракти по публични поръчки, подписани по време на служебните държавни управления на президента Румен Радев. Прави усещане, че датата на въпросния концерт съответствува тъкмо с разгара на предизборната акция за вторите подред парламентарни избори предходната година, когато и тъкмо Има Такъв Народ съумя да завоюва.

В концерта са взели участие на артиста Краси Радков и тромпетиста Йордан Йончев-Гъмзата, както и някогашната вокалистка от "Шоуто на Слави " Деси Добрева.

От справката излиза наяве още, че предходната година АЕЦ-Козлудуй е сключила контракти и с учители по пиано (14 400 лева.), балет (11 000 лева.), театрално изкуство (12 500 лева.), солфеж (10 550 лева.) и шахмат (3000 лева.), които да водят уроци в Деня на енергетика. Платени са и други 26 750 лева за правене на материали за тренинг по водачество за чиновниците на АЕЦ, оповестява още КлубZ.

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР