Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов, чиято партия е

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов, чиято партия е
Коментари Харесай

Слави Трифонов пак се отказа от депутатско място

Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов, чиято партия е най-малката в новоизбрания парламент, за следващ път се отхвърля да бъде народен представител.

Трифонов е подал заявление, с което се отхвърля да бъде депутат в 49-ото Народно заседание, стана известно на днешното съвещание на ЦИК, съобщи Българска телеграфна агенция. Заявлението на Трифонов е било прието с 12 гласа „ за “ и един „ срещу “.

Преди дни Асен Балтов от листата на ГЕРБ-СДС също се отхвърля от депутатското си място в 49-ия парламент.

Централната изборна комисия (ЦИК) одобри решение, с което да разгласи имената на народните представители в 49-ото Народно заседание. Това стана по време на днешното съвещание на комисията. „ За “ решението гласоподаваха 13 души, а един беше „ срещу “. Предстои решението да бъде обнародвано в Държавен вестник.

Председателят на ЦИК Камелия Нейкова уточни, че имената на определените депутати в 49-ото Народно заседание ще бъдат оповестени на уеб страницата на комисията през днешния ден.

" Отново Централната изборна комисия взе решение за необявяване за определени на към този момент определени депутати ", сподели по време на съвещанието Цветозар Томов, който гласоподава " срещу ". " Аз съм изрично срещу тази процедура, която е допустимо да докара до доста съществени изкривявания на вота на хората на локалните избори, които предстоят. Тъй като взехме такива решения – оповестеният лист от нас депутати не подхожда на волята на гласоподавателя в цялостна степен ", изясни претекстовете си той.

 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР