Лидерът на Има такъв народ“ Слави Трифонов атакува в профила

...
Лидерът на Има такъв народ“ Слави Трифонов атакува в профила
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Христо Иванов няма чувство за срам -

Лидерът на „ ИТН “ Слави Трифонов нападна в профила си във фейсбук съпредседателя на Демократична България Христо Иванов, като го упрекна, че няма възприятие за позор. Със статуса си Трифонов продължи задочната полемика след приключването на запис от съвещанието на ПГ на Демократична България.

„ Христо Иванов - ръководителят на Демократична България не има възприятие за позор. В петък, без да знае, че камерите и микрофоните в Народното събрание работят, изясни на съпартийците си отношението към мен и към „ ИТН “. От неговите думи ми стана ясно, че аз, сътрудниците от „ ИТН “ и хората дали своят вот за нас сме втора употреба хора. Нас ни одобряват с омерзение, с цел да има коалиция. Ние би трябвало да се съгласяваме с всичко, което споделят другите три партии, не би трябвало да имаме министри, не би трябвало да споделяме какъв брой неспособно и несъответстващо е обещано решение, какъв брой нефелен и конституционно несъвършен е даден законопроект. Трябва да си мълчим и да вършим, каквото ни кажат, тъй като другояче ще ни обвинят, че сме с ГЕРБ и Движение за права и свободи и край с нас. “ – декларира в писменото си послание Трифонов.



„ В петък отхвърлих „ ИТН “ да бъде бърсалка за такива като Христо Иванов. И през днешния ден в някакво изявление същият Христо Иванов споделил – какво като Слави Трифонов видял някакво двуличие. По думите му, след нови избори лицемерието в българската политика нямало да изчезне и аз нямало да я изцелявам от лицемерието. И видете ли – значимо било да управляваме тази страна. А пък в случай че ще да е с двуличие. Така ли? Ами, аз не мисля по този начин. Смятам, че да си двуличен е обидно за хората, които гласоподават за теб. А и изобщо. Да си двуличен значи да се опитваш да лъжеш красиво.

Явно такива като Христо Иванов не се тормозят да бъдат лицемерни. Те просто се считат за повече от другите. “ – споделя още лидерът на Има Такъв Народ.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР