Лидерът на Има такъв народ“ (ИТН) Станислав Трифонов е предявил

...
Лидерът на Има такъв народ“ (ИТН) Станислав Трифонов е предявил
Коментари Харесай

Слави съди Кирил за 50 бона

Лидерът на „ ИТН “ (ИТН) Станислав Трифонов е предявил иск от 50 000 лева против премиера в оставка Кирил Петков. Исковата молба е постъпила в петък в Софийския градски съд.

Трифонов твърди, че Петков му е предизвикал неимуществени вреди с мненията на конференцията, която министър председателят и други членове на „ Продължаваме промяната “ и на държавното управление дадоха, откакто водачът на Има Такъв Народ разгласи, че отдръпва министрите си.

Слави Трифонов неотложно направи поръчка, че ще съд и Петков и написа във Facebook: „ Днес чух няколко пъти, че аз съм мафията. Казаха го министър-председателят Кирил Петков , министърът на финансите Асен Василев и – не знам като какъв да го дефинира – Радостин Василев. Съгласен съм, че в България всеки може да каже всичко за всеки, само че би трябвало да носи отговорност за думите си. Навремето о съд их жълтите вестници поради лъжите им. Спечелих всички каузи. Сега ще заведа каузи против Кирил Петков , Асен Василев и Радостин Василев за техните неистини и внушения “.

Впоследствие Трифонов направи и следния коментар: „ От обща просвета би трябвало да знаете какво значи „ мафия “. Мафията е слепване на проведената престъпност с държавната власт. Как да има мафия, когато нямаш власт. Аз напускайки властта, напущам опцията да бъда мафиот. В случая мафиот може да бъде единствено Кирил Петков , тъй като има власт “.

По информация на профилирания уебсайт „ Лекс “, в желае си против Петков той акцентира, че в никакъв случай не е бил свързван с мафията и думите на премиера в оставка са уронили престижа му.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР