Лидерът на Има такъв народ“ /ИТН/ Слави Трифонов публикува във

...
Лидерът на Има такъв народ“ /ИТН/ Слави Трифонов публикува във
Коментари Харесай

Слави: Помислете си за всички деца, избити по пътищата у нас, за които лятото вече няма да дойде

Лидерът на „ ИТН “ /ИТН/ Слави Трифонов разгласява във Фейсбук песента „ Наше лято “ на Лили Иванова с апел всички да се замислят за децата, избити по пътищата на България, за които лятото към този момент няма да пристигна. Постът му идва след следващия случай на на пешеходна пътека в София. Той разяснява още:

„ Много ме натъжи следващото ликвидиране на дете на пешеходна пътека. Всъщност, аз съм подобен, че когато естествените хора изпитват горест, аз изпитвам гняв. И, с цел да не става доста персонално, ще ви кажа, че се пробвам да измисля всевъзможни разновидности, с които да оказа помощ това да спре.

От всички градове да се опаковат с камери до брутални закони, които да плашат и санкционират причинителите на сходни закононарушения. Дали това ще помогне, не знам.

Опитвам се да върша, каквото мога с моите благоприятни условия. Но истината е, че има част от нашите съграждани, които очевидно не имат възприятие за отговорност, състрадателност и морал и не знам по какъв начин да ги спрем. Явно е въпрос на нрав.

А по какъв начин се стопира нещо, което към този момент е създадено… нямам отговор, само че несъмнено, би трябвало да се борим. Всички. Кой с каквото може. И денят е тъмен, и лятото си отива, общо взето тъжна работа. Искам да ви пусна една ария, доста пъти сме я изпълнявали с „ Ку-Ку бенд “ и с Деси Добрева, и с Нели Петкова, и с Невена Цонева, само че в този момент ще ви я пусна в оригинал, по този начин както я извършва Лили Иванова. А тя, я пее удивително и извънредно прочувствено.

Помислете си, до момента в който я слушате, за всички деца избити по пътищата на България, за които лятото към този момент няма да пристигна. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР